CE

FACEM

Green Nations urmărește cooperarea și schimbul de experiență între organizații, companii și structurile guvernamentale din Uniunea Europeană și Republica Moldova. Obiectivele noastre sunt consolidarea, structurarea și dezvoltarea activă a întreprinderilor și asociațiilor din sectorul agricol. 

PROGRAME ȘI PROIECTE

Se urmărește îndeosebi îmbunătățirea competitivității producătorilor locali prin implementarea standardelor europene de producere, prelucrare și certificare a produselor, precum și dezvoltarea relațiilor de afaceri și comerciale cu companii europene de renume din industria alimentară.

Acționăm prin intermediul sprijinului economic, juridic și tehnic al membrilor noștri, precum și prin implementarea proiectelor sociale și furnizarea de asistență umanitară pentru dezvoltarea regiunilor agricole din Republica Moldova.

GRĂDINA SECRETĂ A EUROPEI

EDUCAȚIA ÎN APICULTURĂ

„Grădina Secretă a Europei” „Soluția universală prin care tenurilor predominant agricole li se oferă o înfățișare uniformă” MAI MULTE INFORMAȚII

În pofida condițiilor dificile și a lipsei de acces la piețele europene și internaționale, numărul persoanelor interesate de apicultură crește în fiecare an. Acești nou-veniți și apicultorii existenți se confruntă cu problema lipsei posibilităților instituțiilor de instruire și formare.

MoldBee

2019-2024

Sprijinirea și dezvoltarea apicultorilor din Republica Moldova

Acest proiect se bazează pe consolidarea, structurarea și dezvoltarea activă a antreprenorilor și asociațiile acestora din sectorul agricol al Republicii Moldova

APICULTURA ȘI REPRODUCEREA PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI

PROCESUL DE CERTIFICARE A APICULTURII ECOLOGICE CONFORM REGLEMENTĂRILOR UE

CONSTRUCȚIA SERELOR ALIMENTATE CU ENERGIE SOLARĂ PENTRU O AGRICULTURĂ ECOLOGICĂ

Green Nations intenționează să dezvolte și să implementeze un proiect, astfel încît apicultura să devină o alternativă economic fezabilă pentru activitatea de liber-profesionist a persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova. MAI MULTE INFORMAȚII

Green Nations intenționează să stimuleze, în cooperare cu entitățile naționale de supraveghere și donatorii externi, crearea cerințelor pentru certificarea ecologică a a produselor agricole naționale (începînd cu mierea și alte produse apicole) conform standardelor europene. Suplimentar, propunem să oferim sprijin juridic și profesional pentru toți apicultorii înregistrați astfel încît să fie create premisele necesare pentru implementarea cu succes a acestui obiectiv specific.

Green Nations simte ecologic. Convingerea noastră constă în furnizarea cît mai multor soluții ecologice în cadrul proiectelor pe care le vom implementa.

Fii parte a Mișcării Green Nations, astfel încît crezul nostru să transforme realitățile agriculturii moldovenești.

DOMENIILE ÎN CARE LUCRĂM.

ACȚIONEAZĂ ACUM!

Devin-o o parte a Mișcării Green Nations

ALĂTURĂ-TE MIȘCĂRII !

Primește Ultimele Noutăți și Actualizări

Contactează-ne  

Mesajul tău este important pentru noi. Te rugăm să adresezi întrebările tale sau să transmiți solicitările tale către Green Nations Moldova. Cu siguranță, vom reveni cu un mesaj pentru tine

ADRESA DE CORESPONDENȚĂ 

NUMĂR DE TELEFON

ADRESĂ DE E-MAIL

bd. Dimitrie Cantemir, nr. 5/4 

mun. Chișinău, Republica Moldova, MD-2001

+373 22 12 31 31

© 2019 - Green Nations A.O. - Republic of Moldova