IMPLICĂ-TE

DEVIN-O MEMBRU

PROGRAMUL DE CREARE A COMUNITĂȚII DE MEMBRI

Alătură-te astăzi Mișcării Green Nations. Noi suntem o organizație necomercială, apolitică, dedicată dezvoltării și educării sectorului agricol. 

Calitatea ta de membru este un pas fundamental pentru procesele de structurare, cele privind crearea rețelelor de comunicare, procesele de instruire și pentru dezvoltarea afacerii tale în agricultură. Noi nu vrem să te aducem pe piața europeană, ci dorim să devii un participant permanent al acesteia.

Viitorul tău și dezvoltarea de mai departe a afacerii tale începe astăzi

VIITORUL TĂU ÎNCEPE ASTĂZI...

COMUNITATEA APICULTORILOR

(PEDAM)

COMUNITATEA PRODUCĂTORILOR DE FRUCTE

COMUNITATEA PRODUCĂTORILOR DELEGUME

Chișinău, Orhei, Bălți, Soroca,

Sadaclia, Comrat și Cahul 

Chișinău, Orhei, Bălți, Soroca,

Sadaclia, Comrat și Cahul 

Chișinău, Orhei, Bălți, Soroca,

Sadaclia, Comrat și Cahul 

Apicultura este una dintre cele mai vechi activități agricole printre toate îndeletniciri noastre. Ca și orice altceva în lume, apicultura devine modernă și contemporană. În cooperarea cu apicultorii din Germania, Elveția și Austria am elaborat un program european de instruire și practici.

Mai multe informații

Fructele fac parte din alimentele de bază de care omul are nevoie. Timpul în care consumatorul nu era interesat de originea și calitatea produsului s-a sfîrșit demult. Azi, consumatorii sunt foarte exigenți și doresc să plătească exclusiv pentru calitate. Viitorul în Republica Moldova aparține producerii fructelor de înaltă calitate în conformitate cu standardele de producere și certificare ale Uniunii Europene.

Castraveții și roșiile ecologice din Moldova nu mai reprezintă o istorioară dintr-o carte cu povești. Produsele ecologice reprezintă singura posibilitate de dezvoltare viitoare a producerii de legume pentru Republica Moldova. Fii parte a viitoarei dezvoltări! Noi îți vom arăta cum acesta este posibil pentru procesul tău de producere.

FĂ O SCHIMBARE.

GREEN NATIONS

Cum vă putem ajuta?

ALĂTURĂ-TE MIȘCĂRII !

Primește Ultimele Noutăți și Actualizări

Contactează-ne  

Mesajul tău este important pentru noi. Te rugăm să adresezi întrebările tale sau să transmiți solicitările tale către Green Nations Moldova. Cu siguranță, vom reveni cu un mesaj pentru tine

ADRESA DE CORESPONDENȚĂ 

NUMĂR DE TELEFON

ADRESĂ DE E-MAIL

bd. Dimitrie Cantemir, nr. 5/4 

mun. Chișinău, Republica Moldova, MD-2001

+373 22 12 31 31

© 2019 - Green Nations A.O. - Republic of Moldova